De Winner tentoonstelling wordt dit jaar wederom georganiseerd in het weekend voor kerstmis op zaterdag 19 & zondag 20 december 2020 in samenwerking met de KC Nijmegen e.o. Noviomagum (de Kerstshow). Twee tradities blijven gecombineerd in de gezellige decembermaand in een sfeervolle kerstsfeer en redelijk centraal in het land in de Evenementenhal in Gorinchem. Het is van belang  dat de Winner tentoonstelling elk jaar gehouden wordt en dat de daaraan verbonden titels beschikbaar zijn voor de hondenliefhebbers. Omtrent de Kerst Winner show in 2019 hebben meer dan duizend exposanten de enquĂȘte ingevuld en hun mening gegeven over deze show. Deze positieve resultaten motiveren ons om ook in 2020  gezamenlijk een Kerst Winner  Show te organiseren. 

Belangrijke uitgangspunten blijven:

Laagdrempelig en ongedwongen sfeer;
Betaalbare inschrijfgelden;
Laag parkeertarief;
Betaalbare consumpties;
Sfeervolle Winner-waardige uitstraling van de tentoonstelling (volledig tapijt in en rondom de ringen);
Het concept Hond zal plaatsvinden ter promotie van alle activiteiten waar de Raad van Beheer voor staat;
De 10 FCI rasgroepen worden over de 2 dagen verdeeld met het (dubbele CAC) en CACIB en de daaraan verbonden Winner titels voor de CAC, Jeugd- en Veteranen winnaars;

Schrijf tijdig in voor de Kerst Winner op 19 en 20 december 2020 in de Evenementenhal in Gorinchem. Let op; de ruimte is beperkt en vorig jaar waren wij genoodzaakt om de inschrijving eerder te sluiten. Schrijf dus op tijd in!

Organisatie KC Nijmegen & Raad van Beheer