Kerst Winner Show 2021 geannuleerd.

De vervroegde persconferentie van vrijdagavond 26 november jl. vanuit onze regering, heeft bepaald dat de Kerst Winner Show 2021 niet op een veilige en verantwoorde wijze georganiseerd kan gaan worden. De nieuwe aanvullende COVID maatregelen in Nederland maken dit onmogelijk. De sterk stijgende besmettingscijfers en de dreigende tekorten op de IC in Nederland zijn voor onze overheid de reden om de COVID maatregelen aan te scherpen. Wij betreuren deze situatie zeer maar kunnen niet anders besluiten gezien de actuele inzichten en maatregelen om onze Kerst Winner 2021 te annuleren.

Zoals eerder aangegeven ontvangen onze exposanten 95% van het inschrijfgeld retour. Laten wij met elkaar zoveel mogelijk gehoor en invulling geven aan de huidige regelgeving en noodzakelijke maatregelen om deze verschrikkelijke pandemie een halt toe te roepen.
Wij danken onze exposanten, medewerkers, officials, leveranciers en sponsor voor het in ons gestelde vertrouwen tijdens de voorbereidingen van onze Kerst Winner Show 2021.

Het Kerst Winner Show Team