STANDHOUDERS

Op 11 en 12 december 2021 organiseert KC Nijmegen e.o. Noviomagum in samenwerking met de Raad van Beheer de “Kerst Winner Show”, een internationale rashondententoonstelling met toekenning van het CAC en CACIB en “Winnertitels” in de Evenementenhal te Gorinchem.

De Stichting tot steun aan KC Nijmegen verzorgt evenals voorgaande jaren een aantal zaken voor de organiserende vereniging, o.a. de verkoop van de stands.

Over de twee dagen verdeeld verwachten wij 3.200 honden uit binnen- en buitenland. Daarnaast verwachten wij ook vele bezoekers die naar de keuringen van de honden komen kijken en natuurlijk ook hun inkopen komen doen.

Wij nodigen u als standhouder uit op “Kerst Winner Show 2021”, voor onze CAC/CACIB-tentoonstelling met winnertitels bieden wij aan:

– Een stand-prijs van € 42,50 excl. BTW per vierkante meter.
Stands zijn max. 3 m diep en 3 m breed, minimale afname 9 m2.

– Elektriciteit aansluiting is indien gewenst mogelijk, de kosten bedragen € 89,50 excl. BTW per 220V aansluiting, u dient zelf zorg te dagen voor de bekabeling.

– Een Marktkraam (4m lang) voor € 275,– (excl. BTW) per kraam per dag.

Wij willen voor onze exposanten en bezoekers een grote diversiteit aan stands bieden, de ruimte in de hal is beperkt, dus reserveer snel uw ruimte. Let wel: vol is vol.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid een advertentie (zwart-wit) in de catalogus te plaatsen. De prijs voor een halve pagina is € 50,00 euro, voor een hele pagina € 90,00 euro, exclusief BTW.

De 2 daagse stands kunnen uitsluitend op vrijdag 10 december 2021 tussen 09:00 en 17:00 uur opgebouwd worden, hiervan kan niet worden afgeweken.
Uitsluitend voor de opbouw van de marktkramen kan een individuele afspraak worden gemaakt.

Reglement standhouders        Aanvraagformulier standhouders.