Op 19 en 20 december 2020 organiseert KC Nijmegen e.o. Noviomagum in samenwerking met de Raad van Beheer een internationale rashondententoonstelling met toekenning van het CAC en CACIB en “Winnertitels” in de Evenementenhal te Gorinchem.


De Stichting tot steun aan KC Nijmegen verzorgt evenals voorgaande jaren een aantal zaken voor de organiserende vereniging, o.a. de verkoop van de stands. 

Over de twee dagen verdeeld verwachten wij 3.200 honden uit binnen- en buitenland. Daarnaast verwachten wij ook vele bezoekers die naar de keuringen van de honden komen kijken en natuurlijk ook hun inkopen komen doen.

Wij nodigen u als standhouder uit op “Kerst Winner Show 2020”, voor onze CAC/CACIB-tentoonstelling met winnertitels bieden wij aan:

Een stand-prijs van € 42,50 excl. BTW per m2.
Stands zijn max. 3 m diep, minimale afname is 9 m2.

Elektriciteit aansluiting is indien gewenst mogelijk, de kosten bedragen € 89,50 excl. BTW per 220V aansluiting, u dient zelf te zorgen voor de bekabeling.

Marktkraam (4m lang) voor € 275,– (excl. BTW) per kraam per dag.

Wij willen voor onze exposanten en bezoekers een grote diversiteit aan stands bieden, de ruimte in de hal is beperkt, dus reserveer snel uw ruimte. Let wel: vol is vol.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid een advertentie (zwart-wit) in de catalogus te plaatsen. De prijs voor een halve pagina is € 50,00 euro, voor een hele pagina € 95,00 euro, exclusief BTW.

De 2 daagse stands kunnen uitsluitend op vrijdag 18 december 2020 tussen 09:00 en 17:00 uur worden opgebouwd, hiervan kan niet worden afgeweken. Uitsluitend voor de opbouw van de marktkramen kan een individuele afspraak worden gemaakt.

Download het aanvraagformulier en zend deze in naar het daarop vermelde adres, voor meer informatie kunt u contact opnemen met stands@winnershow.nl  

aanvraagformulier 2020