Op 21 en 22 december 2019 organiseert KC Nijmegen e.o. Noviomagum in samenwerking met de Raad van Beheer een internationale rashondententoonstelling met toekenning van het CAC en CACIB en “Winnertitels” in de Evenementenhal te Gorinchem.


De Stichting tot steun aan KC Nijmegen verzorgt evenals voorgaande jaren een aantal zaken voor de organiserende vereniging, o.a. de verkoop van de stands. 

Over de twee dagen verdeeld verwachten wij minimaal 3.000 honden uit binnen- en buitenland.Wij verwachten ook vele bezoekers die naar de keuringen van de honden komen kijken en natuurlijk ook hun inkopen komen doen.

Wij nodigen u als standhouder uit op “Kerst Winner Show 2019”, voor onze CAC/CACIB-tentoonstelling met winnertitels bieden wij aan:

Een stand-prijs van € 125,00 excl. BTW per strekkende meter. Stands zijn max. 3 m diep, minimale afname 3 m1.

Elektriciteit aansluiting is indien gewenst mogelijk, de kosten bedragen € 87,50 excl. BTW per 220V aansluiting, u dient zelf te zorgen voor de bekabeling.

Marktkramen (4m lang) voor € 250,– (excl. BTW) per kraam per dag.

Wij willen voor onze exposanten en bezoekers een grote diversiteit aan stands bieden, dus vraag uw ruimte snel aan. Let wel: vol is vol.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid een advertentie (zwart-wit) in de catalogus te plaatsen. De prijs voor een halve pagina is € 40,00 euro, voor een hele pagina € 75,00 euro, exclusief BTW.

De 2 daagse stands kunnen uitsluitend op vrijdag 20 december 2019 tussen 09:00 en 17:00 uur worden opgebouwd, hiervan kan niet worden afgeweken. Uitsluitend voor de opbouw van de marktkramen kan een individuele afspraak worden gemaakt.

Download het aanvraagformulier en zend deze in naar het daarop vermelde adres, voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichtingtotsteun@kcnijmegen.nl  tel. 0481351967

Aanvraagformulier standhouders 2019