Standhouders

Op 17 en 18 december 2022 organiseert KC Nijmegen e.o. Noviomagum de kerstshow K.N.O.N, een internationale rashondententoonstelling met toekenning van het CAC en CACIB in de Evenementenhal te Gorinchem.

De Stichting tot steun aan KC Nijmegen verzorgt evenals voorgaande jaren een aantal zaken voor de organiserende vereniging, o.a. de verkoop van de stands. Over de twee dagen verdeeld verwachten wij 2000 honden uit binnen- en buitenland. Daarnaast verwachten wij ook vele bezoekers die naar de keuringen van de honden komen kijken en natuurlijk ook hun inkopen komen doen.

Wij nodigen u als standhouder uit op de “Kerstshow K.N.O.N”.
Voor onze CAC/CACIB-tentoonstelling met winnertitels bieden wij aan:
– Een stand-prijs van € 90,00 (excl. BTW) per meter, de diepte van de stand is 3 meter, minimale afname 3 strekkende meter.
– Elektriciteit aansluiting is indien gewenst mogelijk, de kosten bedragen € 140,00 excl. BTW per 220V aansluiting. U dient zelf voor bekabeling te zorgen.
– Een marktkraam (4m lang) voor € 220,– (excl. BTW) per kraam per dag. De diepte van de stand is max. 3m, minimale afname 3 strekkende meter.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid een advertentie (zwart-wit) in de catalogus te plaatsen.
De prijs voor een halve pagina is € 40,00 euro, exclusief BTW. Voor een hele pagina € 75,00 euro, exclusief BTW.

Reglement standhouders:PAGINA —, — DOCX —, —PDF —.
Reserveringsformulier standhouders:PAGINA —, — DOCX —, — PDF —.

Wij willen voor onze exposanten en bezoekers een grote diversiteit aan stands bieden, de ruimte in de hal is beperkt, dus reserveer snel uw ruimte.
Let wel: vol is vol.
De 2 daagse stands kunnen uitsluitend op vrijdag 16 december 2022 tussen 09:00 en 17:00 uur opgebouwd worden, hiervan kan niet worden afgeweken.
Uitsluitend voor de opbouw van de marktkramen kan een individuele afspraak worden gemaakt. Er mogen geen campers op het parkeerterrein overnachten. Zie voor een campeerplaats in de buurt de website “Mooi Gorinchem“, b.v camping “De Punt“.